Selena Gomez esitteli täydellisen ihon salaisuuden – syntyy vain muutamilla tuotteilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomez julkaisi viime vuonna paljon menestystä saaneen Rare-nimisen albumin, joka ei tähden yllätykseksi poikinut kuitenkaan yhtäkään Grammy-ehdokkuutta. Samoihin aikoihin nainen lanseerasi myös samaa nimeä kantavan Rare Beauty -kosmetiikkasarjansa, jonka tiimoilta laulaja on alkanut julkaisemaan YouTubeen meikkausvideoita.

Rare Beauty -yrityksen omalla YouTube-kanavalla keskitytään kauneuteen ja meikkiin. Nyt Selena Gomez esittelee uudella videolla miten hän loihtii kasvoilleen helpon ja nopean arkimeikin, jossa keskitytään täydellisen ihon luomiseen.

Meikkipohjaan Selena Gomez käyttää oman Rare Beauty -merkkinsä meikkivoidetta ja peiteainetta. Tähti valmistautuu Selena + Chef -televisiosarjan kuvauksiin, jota varten nainen kertoo itse tekevänsä oman meikkinsä. Tähti pyrkii luonnolliseen lopputulokseen, minkä vuoksi hän keskittyykin tällä kerralla lähinnä ihoonsa ja jättää luomivärin ja silmien rajaukset meikistä kokonaan pois.