Travis Barkerin ex-vaimo heittäytyi hankalaksi – nokkapokka jatkuu netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti ja Poosh-hyvinvointisivuston perustaja sekä perheenäiti Kourtney Kardashian seurustelee Blink-182 -bändin rumpali Travis Barkerin kanssa. Travis Barkerin ex-vaimo ja hänen lastensa äiti Shanna Moakler on aiheuttanut draamaa suhteeseen. Kourntey Kardashian on vastannut Barkerin exälle bloginsa kautta.

– Ei ole epäilystäkään, ettemme katsoisi päivittäin – tai monta kertaa päivässä tai tunnissa – kuinka entiset kumppanit, heidän entiset kumppanit, heidän uudet rakastajansa tai ystävänsä ja kaikki läheisensä voivat. Se ei ole tervettä, eikä auta meitä pääsemään elämässä eteenpäin, ja valitettavasti se on myös liian helppoa seurata heitä, Kourntey Kardashian kirjoitti Pooshin blogissaan.

Page Sixin mukaan 45-vuotias Shanna Moakler on aiemmin julkisuudessa vakuuttanut toivovansa pelkästään hyvää lastensa isälle ja hänen uudelle rakkaudelleen. He jakavat lasten huoltajuuden. Hän kuitenkin vastasi Instagram-tarinoissaan, että ihmisten tulisi lopettaa turhasta valittaminen elämässään.

– On olemassa ihmisiä, jotka tapailevat sinun exääsi, Moakler kirjoitti tarinassa.

Shanna Moakler tykkäsi taannoin fanin kommentista, jossa Moakleria verrattiin Kardashianiin ja kerrottiin, että Travis Barker on vaihtanut naisen huonompaan.