Demi Rose rohkeissa biksukuvissa – kiemurteli kameralle viettelevästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose nähdään usein todella seksikkäissä kuvissa, joita nainen itse jakaa sosiaalisessa mediassa. 25-vuotias Demi Rose on viime aikoina pakoillut Iso-Britannian tiukkoja koronarajoituksia ja kylmää säätä lomaillen esimerkiksi Ibizalla.

Nyt Demi Rose julkaisi itsestään näyttävän kuvan ja videon, joissa tähti nähdään punertavat narubikinit yllään. Tuttuun tapaansa Rose korostaa kuvassaan kurvikasta vartaloa ja videolla tanssii musiikin tahdissa flirttaillen samalla kameran kanssa.

Demi Rose on onnistunut tekemään itselleen Instagram-tähteydestä uran, jonka puitteissa nainen pääsee elämään ylellistä elämää ympäri maailmaa. Tähti on lomaillut viime aikoina koronapandemiasta huolimatta Ibizan lisäksi myös Afrikassa poseeraten yhteistyökumppaniensa alusvaatteissa ja uima-asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa.