Varaton Katie Price on nyt myös koditon – talo myytiin selän takana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli ja miljoonien arvoinen julkkis Katie Price teki taannoin henkilökohtaisen konkurssin. Hän joutui luopumaan likimain koko omaisuudestaan. Nyt hänen kotinsa on myyty naisen tietämättä.

Vuokralla hulppeassa talossa asunut 42-vuotias Katie Price joutuu muuttamaan pois kodistaan. Syynä on talokauppa, jossa 1,2 miljoonan punnan arvoinen talo on saanut uuden omistajan. Pricelle ei ole kerrottu asiasta kuin vasta nyt ja hänen on muutettava jälleen uuteen asuntoon, The Sun uutisoi.

Kuuden huoneen talo on jo kolmas perheen asunto vuoden sisään. Loppuelämäkseen vammautunut Katie Price ei voi asua missä tahansa kodissa, sillä hän vaatii esteettömän ympäristön. Naisen jalat murtuivat kohtalokkaasti viime kesänä Turkissa tapahtuneessa kiipeilyonnettomuudessa. Katie Price on viiden lapsen äiti ja etsii nyt uutta kotia yhdessä poikaystävänsä Carl Woodsin kanssa.