Ellie Goulding odottaa esikoistaan – raskaus selvisi hääpäivänä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen laulaja Ellie Goulding odottaa esikoistaan. Raskaus on salattu visusti ja hän synnyttää esikoisensa lähiviikkojen aikana. Hän sai tiedon raskaudestaan aviomiehensä Caspar Joplingin kanssa parin ensimmäisenä hääpäivänä.

Laulajatar on salannut raskautensa suurelta yleisöltä, mikä on ollut korona-aikana helppoa. Hän kertoi Vogue-lehden haastattelussa, että nauttii erityisesti uudenlaisista naisellisista muodoista, mitä hänen vartaloonsa on raskauden myötä tullut. Hän kertoo, että on vihdoinkin myös asettunut elämässään aloilleen muutettuaan maaseudulle Gloucestershireen.

– Kasvoin maaseudulla. Tänne muuttaminen on saanut minut ymmärtään, kuinka hullua aikaa kuluneet kymmenen vuotta ovat olleet. Olen varastoinut paljon palkintoja ja huonekaluja pois, ja ottanut ne nyt laatikoista ulos. Löysin jopa vanhat koulukirjani. Tämä on ensimmäinen paikka, jonne olen asettunut kunnolla urani aloittamisen jälkeen, Goulding kertoo Voguelle.