Frendit-faneilta huvittava kooste – Jennifer Aniston selvittämässä kurkkuaan joka kohtauksessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu tilannekomediasarja Frendit sai päätöksensä vuonna 2004. Viime syksynä Frendit-sarjaa tähdittäneiden Matthew Perryn, Jennifer Anistonin, David Schwimmerin, Lia Kudrow’n, Matt LeBlancin ja Courtney Coxin paljastettiin kuitenkin palaavan yhdessä ruutuun tulevassa HBO-erikoisjaksossa.

Nyt TikTokissa on lähtenyt E! News -sivuston mukaan leviämään kulovalkean tavoin video, jossa esiteltiin tapa, jonka Jennifer Aniston tekee näytellessään Rachelia. Jennifer Aniston selvittää kurkkuaan jokaisessa kohtauksessa, jossa hän on. Kun tähän tapaan kiinnittää huomiota, sitä ei voi enää koskaan olla näkemättä.

TikTok-käyttäjä on sittemmin poistanut kyseisen videon, mutta hän ei kuitenkaan ole ainoa, joka asian on huomannut. Lane Tarr -niminen YouTube-käyttäjä on tehnyt aiheesta jo kaksi vuotta sitten yli kaksiminuuttisen videon, jossa nähdään miten Jennifer Rachel tekee kurkullaan saman äänen yli 200 kertaa.