Jessica Alves viisi päivää leikkauksensa jälkeen – tasapainoisempi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmis-Ken nousi taannoin megajulkkikseksi ympäri maailmaa. Kyseessä oli brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves, joka yritti löytää omaa identiteettiään. Nyt hän uskaltaa ja pystyy vihdoin olla oma itsensä, Jessica Alves.

Thaimaassa sukupuolenkorjausleikkauksessa käynyt Jessica Alves osallistui This Morning -ohjelman haastatteluun. Aiempiin esiintymisiin verrattuna hän vaikuttaa aidommalta ja tasapainoisemmalta kuin koskaan aiemmin. Hän paljastaa, että puketui naiseksi salaa neljän vuoden ajan, mutta ei voinut tunnustaa todellista minää kuin vasta psykologilla käymisen jälkeen syksyllä 2019.

– Lupasin itselleni, että en ala itkeä tässä haastattelussa, mutta elämäni alkaa nyt. Aion edelleen tehdä esintymisiä televisiossa ja jatkaa julkisuudessa, Jessica Alves kertoo.

Vuosia hänen elämäänsä ja muutoksia seuranneena hän vaikuttaa vihdoinkin tasapainoisemmalta, eikä niinkään viihdejuttujen kummajaiselta. Hän on menettänyt useita työtilaisuuksia ympäri maailmaa uuden minänsä myötä, mutta vastapainoksi hän on saanut paremman mielenterveyden.