Koti kuntoon -lapsitähti tunnusti tyttöystävänsä pahoinpitelyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Zachery Ty Bryan nousi julkisuuteen 1990-luvulla Koti kuntoon -sarjasta, jossa hän näytteli Tim Allenin hahmon vanhinta poikaa. Viime vuonna 39-vuotias ex-lapsitähti pidätettiin tyttöystävänsä pahoinpitelystä syytettynä.

Nyt Zachery Ty Bryan on myöntänyt syyllisyytensä uhkaukseen ja pahoinpitelyyn. Teon myöntämisen myötä hän välttyy vankilatuomiolta, ja sen sijaan hänet tuomitaan todennäköisesti muutaman vuoden ehdonalaiseen rangaistukseen. Ennen syyttäjien kanssa tehtyä sopimusta Bryania syytettiin TMZ:n mukaan myös muun muassa kuristamisesta ja pakottamisesta.

Poliisit hälytettiin lokakuussa Zachery Ty Bryanin Oregonin osavaltiossa sijaitsevaan kotiin. Tähden tyttöystävä oli kertonut poliiseille miehen muun muassa lyöneen ja kuristaneen häntä. Tilanteen kerrotaan alkaneen kadonnutta puhelimen laturia koskeneesta riidasta.