Kuningatar iskee takaisin – oma dokumentti samana päivänä kuin Meghanin ja Harryn kohuhaastattelu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sussexin herttuapari, prinssi Harry ja Meghan, ovat kuvanneet paljastavaa dokumenttia legendaarisen keskusteluemäntä Oprah Winfreyn kanssa. Dokumentti esitetään maaliskuussa. Brittihovilta ei ole kysytty lupaa ohjelmaan.

Kuninkaalliset ovat näreissään, että heidän toimiaan paljastavaa dokumenttia on kuvattu ilman kuningatar Elisabetin lupaa. Nyt maansa hallitsija aikoo iskeä takaisin. BBC:n kanavalla esitetään samana päivänä A Celebration For Commonwealth Day -ohjelma, Mirror uutisoi.

Dokumentissa kuvataan kuningattaren lisäksi prinssi Charlesin ja herttuatar Camillan sekä prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen haastatteluja. Ohjelmaa on editoitu sen jälkeen, kun tieto Oprahin show’sta nousi julkisuuteen. Harryn ja Meghanin aikomuksena on kertoa kaikki hovin elämästä ja siitä, kuinka heidän perheonnensa parani Yhdysvaltoihin muuttamisen jälkeen.