Brittihovissa skandaalitunnelma – Meghan Markle ja Harry paljastavat kaiken haastattelussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sussexin herttuapari, prinssi Harry ja Meghan, ovat päättäneet jatkaa elämäänsä ilman kuninkaallisia titteleitä ja velvotteita. Pariskunnan koeaika ilman hovia on nyt ohi ja he ovat tehneet päätöksensä. Lisäksi he ovat suostuneet Oprah Winfreyn haastateltavaksi ilman kuningatar Elisabetin lupaa.

Nyt prinssi Williamin kerrotaan pahoittaneen mielensä Harryn ja Meghanin omatoimisuudesta. Hän pitää keskuteluohjelmaan osallistumista ja sooloilua loukkaavana ja epäkunnioittavana hovia kohtaan. Välit tuskin paranevat ohjelman jälkeen, sillä aikomuksena on kertoa kaikki hovin elämästä ja siitä, kuinka heidän perheonnensa parani Yhdysvaltoihin muuttamisen jälkeen.

Oprah on viettänyt Sussexin herttuaparin kanssa kaksi päivää syvähaastattelua tehden. Daily Mailin mukaan hän lensi pariskunnan kotiin Kaliforniaan ja he jakoivat kovinkin yksityisiä asioita. Asiantuntijat ovat sanoneet, että Harry ja Meghan ovat aina olleet enemmän julkkiksia kuin kuninkaallisia.