TV-toimittaja ryöstettiin aseella uhaten suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiouutisten reportterit ja kuvausryhmät voivat joutua suorissa lähetyksissä vaarallisiinkin tilanteisiin. Taannoin eräs rutiininomainen reportaasi keskeytyi Ecuadorissa aseellisen ryöstön vuoksi.

Diego Ordinola oli tekemässä suoraa lähetystä DirecTV Sports -kanavalle Guyaaquilissa sijaitsevan urheilustadionin ulkopuolella. Yhtäkkiä kuvausryhmää lähestyi lippikseen pukeutunut mies, joka alkoi uhkailemaan heitä käsiaseella. Ryöstäjä vaati Ordinolaa luovuttamaan hänelle puhelimensa ja lompakkonsa.

Kamera päätyi taltioimaan suoraan lähetykseen koko ryöstötilanteen. Ryöstäjä pakeni lopuksi paikalta moottoripyörällä. Sosiaalisessa mediassa tapauksen johdosta runsaasti tukea saanut Ordinola totesi myöhemmin, etteivät hän pysty edes työskentelemään rauhassa ilman välikohtauksia.