Avril Lavingne löysi uuden poikaystävän – kanadalaisräppäri tatuoi jo tähden nimen niskaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

2000-luvun alusta saakka kansainvälistä uraa musiikin parissa luonut Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on jälleen otsikoissa parisuhde-elämänsä vuoksi. Lavignen kerrotaan löytäneen rinnalleen uuden muusikkorakkaan, kanadalaisräppäri Mod Sunin.

Avril Lavigne ja Mod Sun julkaisivat viime kuussa yhteiskappaleensa Flames. Pari on People-lehden mukaan viettänyt viime aikoina runsaasti yhteistä aikaa niin studiossa kuin sen ulkopuolellakin. Mod Sunin on paljastettu jopa ehtineen tatuoida Avril-nimen niskaansa.

Avril Lavigne on ollut naimisissa Sum 41 -laulaja Deryck Whibleyn ja Nickelback-rokkari Chad Kroegerin kanssa. Hän erosi vuonna 2019 viimeisimmästä poikaystävästään, miljardööri Philip Sarofimistä. Mod Sun on puolestaan seurustellut näyttelijä Bella Thornen ja tubettaja Tana Mongeaun kanssa.