Koronarajoitukset vaikuttavat myös juniin – VR sulkee ravintolavaunut kolmeksi viikoksi

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ravintolavaunujen palvelut suljetaan kokonaan kaikissa päiväjunissa kolmeksi viikoksi 8. maaliskuuta alkaen. Yöjunissa ravintolavaunut pidetään auki hyttiin ja omalle paikalle toimitettavia tilauksia varten. Myös VR:n lipputoimistot menevät kiinni kolmen viikon ajaksi.

– VR toimii hallituksen ehdotusten mukaisesti sulkemalla ravintolavaunut ja kivijalkaravintolansa määräajaksi. Vaikka ravintolat sulkeutuvat, voimme jatkaa edelleen hytteihin ja omalle paikalle toimitettavien tilausten jakelua yöjunissa, matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola sanoo.

Korona-aika on tuonut lisää joustoa VR:n lippuihin. Liput ovat muutoskelpoisia ja matkan ajankohtaa voi siirtää. Koronasuositusten vuoksi ajalle 20.2.-28.3.2021 varattujen matkojen muutoksista ei peritä erillistä maksua.