Täydellinen nainen paljasti rantakuntonsa – vatsalihakset varastivat huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut tähti Luann de Lesseps joutui pari vuotta sitten humalassa virkavallan kanssa tekemisiin murtauduttuaan yhteen huoneeseen The Colony -hotellissa. Tämän jälkeen nainen vastusti poliisia, mikä sai tähden entistä suurempaan pulaan.

Tapauksesta viisastuttuaan Luann de Lesseps raitistui täysin ja eli jonkin aikaa täysin absolutistina, minkä jälkeen hän on uudelleen alkanut käyttämään alkoholia toisinaan ollessaan viihteellä. Enemmän nainen kuitenkin nykyään keskittyy omaan terveyteen ja hyvinvointiin mikä näkyy myös tähden vartalosta.

Luann de Lesseps on ollut viime päivien aikana rentouttavalla rantalomalla Meksikossa Tulumissa. Nainen ikuistettiin rannalla paparazzien toimesta punaisissa bikineissä, jotka yllään tähti näytti erityisen timmiltä. 55-vuotiaan perheenäidin vartalon on kuvien perusteella kerrottu olevan täydellisistä naisista kaikista parhaimmassa kunnossa.