Sarjakakkaaja piinaa autoliikkeitä – ulostaa ajoneuvojen sisään

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Michiganin poliisivoimat ovat saaneet tutkittavakseen haisevan rikosmysteerin. Joku on jättänyt autoliikkeiden edessä oleviin autoihin ällöttäviä yllätyksiä hoitamalla tarpeensa niiden sisälle.

Ensimmäinen tapaus kävi ilmi marraskuussa Warrenissa sijaitsevassa Mr. Friendly Auto Service -liikkeessä. Liikkeen ulkopuolelle parkkeerattuun asiakkaan autoon sisään livahti keskellä yötä mies, joka ulosti sen sisään. Tapaus tallentui videolle valvontakameran ansiosta.

Toinen tapaus tapahtui helmikuussa Twins Tire -autoliikkeessä. Valvontakameran video paljasti miehen poistuneen omasta autostaan ja kokeilleen liikkeen pihassa olleiden ajoneuvojen ovia. Lopulta hän löysi lukitsemattoman pakettiauton, avasi sen kuljettajan puoleisen oven ja ulosti sisälle.

Mr. Friendly Auto Servicen omistaja Chris Phillips kuvaili tapauksia ällöttäväksi ja vaati tekijän kiinnisaamista. Mysteerimiehen vessana käyttämät ajoneuvot on sittemmin puhdistettu läpikotaisin. Fox 2 -uutissivuston mukaan paikalliset poliisit tutkivat parhaillaan tapauksia, ja autoliikkeiden aidatut pihat on sittemmin suojattu lukoilla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.