Selena Gomez kotoisissa tunnelmissa: ”Okei takaisin tosielämään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomez julkaisi viime vuonna paljon menestystä saaneen Rare-nimisen albumin ja samaa nimeä kantavan Rare Beauty -kosmetiikkasarjan. Levy ei tähden yllätykseksi poikinut yhtäkään Grammy-ehdokkuutta, minkä vuoksi tähti keskitti hetkellisesti kaiken energiansa omaan meikkialan yritykseensä.

Nyt Selena Gomez on toteuttanut pitkäaikaisen haaveensa ja julkaissut musiikkia espanjaksi. Uuden musiikin tiimoilta Gomez on julkaissut musiikkivideoita ja paljon näyttäviä kuvia, joissa tähti näyttää todella upealta. Nyt nainen päätti kuitenkin antaa seuraajilleen muistutuksen siitä miltä hän oikeasti näyttää.

Selena Gomez julkaisi hänen Instagram-kanavallaan upeita kuvia, joissa nainen poseeraa näyttävästi stailattuna auton konepellillä. Kuvia seurasi lopulta myös kuva, jossa tähti istuu sohvalla ilman meikkiä silmälasit päässään aamutakissa. ”Okei takaisin tosielämään”, Gomez kommentoi kuvaa, jossa esitteli tämänhetkisen tyylinsä kotisohvalla.

Selena Gomez, Instagram
Selena Gomez, Instagram
Selena Gomez, Instagram