Strippari haastoi Tekashi 6ix9inen oikeuteen – syyttää lyöneen sampanjapullolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohuotsikoissa tiuhaan tahtiin paistatteleva räppäri Tekashi 6ix9ine on jälleen tekemisissä lain kanssa. Tälä kertaa Miamissa sijaitsevalla strippiklubilla työskentelevä tanssija syyttää häntä sampajapullolla lyömisestä.

Strippari Alexis Salaberriosin mukaan välikohtaus tapahtui Gold Rush Cabaret -klubilla 20. helmikuuta jonkun haukuttua Tekashi 6ix9ineä vasikaksi. Räppäri vastasi kommenttiin iskemällä samppajapullon huutelijaa kohti, mutta se osuikin Salaberriosia päähän. Hänet toimitettiin ensiapuun päähän saamansa vamman vuoksi.

Alexis Alaberrios nosti kanteen Tekashi 6ix9ineä vastaan pahoinpitelystä ja Gold Rush Cabaretia vastaan törkeästä huolimattomuudesta heikkojen turvatoimien vuoksi. Naisen mukaan klubin työntekijät olivat yrittäneet painostaa häntä olemaan ilmoittamatta asiasta poliiseille. TMZ-sivuston mukaan 6ix9inen asianajaja on kiistänyt tähteen kohdistuvat syytökset.