Alec Baldwinilta udeltiin kuudennen lapsen syntymästä – mies tulistui fanille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-ammattilainen Hilaria Baldwin ja näyttelijä Alec Baldwin saivat viidennen lapsensa 8. syyskuuta kun heille syntyi poika. Hilaria julkaisi tuoreesta tulokkaasta suloisen kuvan, jossa hän ilmoitti pojalle annetun nimen olevan Eduardo Pau Lucas Baldwin. Nyt puoli vuotta myöhemmin perhe on ilmoittanut saaneensa kuudennen lapsensa, Lucian.

Moni yllättyi kun Hilaria Baldwin julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän pitelee kuudetta lasta sylissään. Perhe on ilmoittanut saaneensa pienen tyttövauvan, jolle he ovat antaneet nimeksi Lucia. Hilaria on poistanut kuvistaan kommentoinnin, mutta Alec Baldwin on kuitenkin saanut hyvin värikkäitä kommentteja omalle Instagram-kanavalleen vauvauutisen jälkeen.

Ihmisiä on kiinnostanut suuresti se, että miten lapsi on saatettu maailmaan. Hilaria ja Alec Baldwin eivät kuitenkaan ole vielä toistaiseksi kertoneet ovatko he adoptoineet Lucian vai ovatko he käyttäneet sijaissynnyttäjää. Epätietoisuus on saanut ihmiset kommentoimaan töykeästi ilouutista, mikä on saanut Alec Baldwinin hermostumaan. ”Voitteko vain onnitella tai pitää turpanne kiinni”, 62-vuotias Baldwin vastasi eräälle tylylle kommentoijalle.