Kaia Gerberin paita paljasti kaiken – Cindy Crawfordin tytär venyttää somen rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford ja liikemies Rande Gerber ovat nyt hyväksyneet 19-vuotiaan tyttärensä Kaia Gerberin suhteen näyttelijä Jacob Elordiin. Pari virallisti suhteensa, kun siitä levisi tieto mediassa. Nyt Kaia poseeraa poikkeuksellisen rohkeassa kuvassa.

Supermallien A-sarjaan jo heti uransa alussa noussut Gerber julkaisi nyt kuvasarjan, jossa on mukana myös otos hänestä läpinäkyvässä paidassa. Asuvalinta paljastaa hänen rintansa, mikä on saanut fanit spekuloimaan poseerauksen mahdollisen somesääntöjen vastaisuuden. Yleensä rinnat pyritään peittämään tai sumentamaan somekuvissa.

19-vuotias Kaia ja 23-vuotias australialaissyntyinen Jacob Elordi aloittivat tapailun muutama kuukausi sitten ja nauttivat nykyisin elämästään Yhdysvaltojen Los Angelesin Malibussa. He käyvät rannalla, retkeilemässä ja illallisella yhdessä ystäviensä kanssa.