Marika Fingerroosin tyrmää kuvassaan: ”Näitä viikonloppuja lisää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes pari vuosikymmentä sitten kotimaisiin pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuitenkin edelleen kuviaan ja videoitaan.

Nyt Marika esittelee vartalonsa uhkeata tiimalasimuotoja ja rintavakoaan kuvassa, jossa hänellä on ylävartalonsa peittona antava musta toppi. Otoksen yhteydessä Marika toivotteli seuraajilleen hyvää viikonloppua.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.