Mies kuoli kukkotappelussa – oma kukko iski kohtalokkaasti jalkoväliin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vaikka kukkotappelut ovat Intiassa kiellettyjä, järjestetään niitä edelleen maassa laittomasti. Niiden uhreiksi eivät aina päädy ainoastaan linnut. Nyt eräs paikallinen mies on saanut surmansa oman taistelukukkonsa ansiosta.

Thangulla Satish oli juuri kiinnittänyt kukkonsa jalkaan yli seitsemän senttiä pitkän puukon, kun lintu alkoi puistella paniikissa. Kukon jalkaan kiinnitetty terä osui 45-vuotiasta miestä haaroväliin. Hän kuoli Associated Press -uutistoimiston mukaan verenvuotoon matkalla sairaalaan.

Kukko selvisi välikohtauksesta hengissä, ja poliisin mukaan sitä tullaan todennäköisesti käyttämään todisteenaoikeudessa. Viranomaiset etsivät parhaillaan kukkotappelun järjestämiseen osallistuneita henkilöitä, joita voi odottaa enintään kahden vuoden vankeustuomio. 1960-luvulta saakka Intiassa kiellettyjä kukkotappeluita järjestetään edelleen etenkin maan eteläosissa, usein vaikutusvaltaisten paikallisten poliitikkojen suojelemina.