Shoppailijat eivät ottaneet koronariskiä – päällä täydet suojapuvut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaupoissa ja muissa julkisissa tiloissa asioidessa on syytä käyttää kasvomaskia, mutta jotkut haluavat toden teolla pelata varman päälle. Eräässä birttiläisessä ruokakaupassa nähtiin taannoin asiakkaita taatusti koronaturvallisesti pukeutuneina.

Willerbyn Waitrosessa asioineet saivat hieraista sunnuntaina silmiään. Ostoksia tekemässä nähtiin mies ja nainen, jotka olivat pukeneet päälleen kasvomaskien lisäksi siniset hazmat-suojahaalarit, suojalasit ja hanskat. Kaupassa asiointi näytti sujuvan kaksikolta muuten varsin arkiseen tapaan.

Yllättävästä näystä otetut kuvat levisivät nopeasti Twitterissä. Iso-Britanniassa on tähän mennessä kirjattu yli neljä miljoonaa koronavirustartuntaa ja yli 123 tuhatta koronakuolemaa. Täysin rokotettuja ihmisiä on maassa noin 800 tuhatta kappaletta.