Avioero! Maisa Torppa ja Mikko muuttivat nopeasti mielensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosi sitten Mikko-nimisen rakkaansa kanss avioitunut suomalainen julkkis, malli ja lentoemäntä Maisa Torppa on hakenut avioeroa. Pariskunta toimitti avioerohakemuksen yhdessä Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen 23. helmikuuta. Hakemus peruttiin pian sen jälkeen.

Skandaalilehti Seiska sai käsiinsä tiedon, jonka mukaan eroa haettiin yhdessä. Se myös peruttiin yhdessä. Raskaana oleva Torppa on kommentoinut kohua Instagramissa. On yleisesti tiedossa, että Torpan lähipiiriin kuuluneet henkilöt tekevät ahkerasti paljastuksia sensaatiolehtiin.

– Yhtenä päivänä vaivuin niin syvälle epätoivoon, että pyysin Mikkoa täyttämään ja viemään mun kanssa avioeropaperit. Ajattelin syvässä epätoivossa, että meidän on pakko erota, jotta tämä kiusaaminen loppuu. Meidän eroahan tämä yksi ihminen ja lehti haluaa. Että sen jälkeen saataisiin rauha ulkopuollta elämäämme ja uuden vauvan ei tarvitisi isosisarustensa tavoin joutua kärsimään äärimmäisyyksiin menneestä kiusaamisesta, Torppa kirjoittaa.