Kourtney Kardashian heruttelee alusvaatteissa – sukkanauhat varastivat huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Poosh-hyvinvointisivuston luoja Kourtney Kardashian on parin kuukauden ajan tapaillut Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tullutta rumpalia Travis Barkeria. Pariskunta teki noin viikko sitten suhteestaan Instagramissa virallista julkaisemalla kuvan, jossa he pitivät toisiaan käsistään kiinni.

Kourtney Kardashian päätti esitellä nyt sosiaalisessa mediassa 112 miljoonalle seuraajalleen uusia alusvaatteitaan. 41-vuotias Kardashian osallistui Dolce & Gabbana -merkin virtuaaliseen muotinäytökseen, jossa hän oli ihastunut yllään nähtävään alusasusettiin.

Kourtney Kardashian poseerasi julkaisemissaan kuvissa mustassa asussa, johon kuului tiukat nyöritysyksityiskohdilla koristellut shortsit, sukkanauhat ja toppi. Näyttävän asun kruunasi sukkanauhat, korkokengät ja pitkät sormikkaat.