Lottie Moss myy nakukuviaan faneille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa tekevä Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, lähti vuosia sitten seuraamaan hänen isosiskonsa Kate Mossin jalanjälkiä. Toisin kuin isosiskonsa, Lottie Moss on kuitenkin viime aikoina keskittynyt enemmän oman vartalonsa kuin huippumuodin esittelemiseen.

Lottie Moss on esitellyt juhlien täyteistä elämäntyyliään avoimesti sosiaalisessa mediassa. Bilehileen maine on kuitenkin vähitellen vienyt naista yhä kauemmas huippumuodin parista. Aiemmin luksusmerkeille poseerannut malli nähdäänkin yhä useammin omalla Instagram-kanavallaan hyvin vähäpukeisena, mikä on johtanut siihen, että nainen on alkanut nyt monien muiden kohukaunottarien tavoin myymään omia rohkeita kuviaan faneilleen maksua vastaan.

23-vuotias Lottie Moss on perustanut itselleen suositun OnlyFans-sivuston kanssa kilpailevalle Glow-sivustolle oman tilin ja profiilin. Moss on alkanut myymään faneilleen Daily Mail -sivuston mukaan 35-50 punnan hintaan kuvia, joissa hän paljastaa joko takapuolensa tai rintansa. Tarjolla on myös video, jossa nainen esiintyy täysin alastomana. Videon pääsee katsomaan tuhannella punnalla.