Palopäällikkö menetti kotinsa maastopaloissa – Drew Barrymore lahjoitti hänelle 10 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Drew Barrymore on päättänyt auttaa sankariksi julistettua yhdysvaltalaisnaista. Oregonissa palopäällikkönä toimiva Christiana Rainbow Plews oli syyskuun alussa pelastanut lukuisia ihmishenkiä maastopaloilta, mutta menettänyt niille oman kotinsa ja paloaseman.

Näyttelijä paljasti The Drew Barrymore Show -ohjelmassaan lahjoittavansa 10 000 dollaria Christiana Rainbow Plewsille. Tähden mukaan summa ei ole paljoa, mutta hän halusi kuitenkin avustaa inspiraatioksi kuvailemaansa palopäällikköä aloittamaan elämänsä uudelleen.

Plewsin mukaan Oregonin Blue Riverin alue on lähes täysin tuhoutunut palojen ansiosta. Kotien lisäksi tulipalot ovat tuhonneet paikallisia yrityksiä, ja esimerkiksi kahdeksan vapaapalokuntalaista menetti myös kotinsa. Plewsin mukaan hänen täytyy kuitenkin pysytellä vahvana, sillä jonkun täytyy olla auttamassa paikallista yhteisöä.