Salaliittoteoreetikot uskovat: Donald Trump palaa tänään presidentiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viranomaiset ovat lisänneet turvatoimia Yhdysvaltain kongressin ympärillä tänään torstaina, koska raporttien mukaan salaliittoteoria QAnonin kannattajat uskovat Donald Trumpin nousevan takaisin presidentiksi. Päivä voi muuttua väkivaltaiseksi.

Capitolin poliisi on saanut tietoonsa puolisotilaallisen juonen, jonka mukaan kongressitaloon hyökätään 4. maaliskuuta. Kongressin ympärille on rakennettu lisää esteitä ja palkattu enemmän turvahenkilökuntaa, NBC Waschington uutisoi.

QAnon on Trumpia kannattava salaliittoteoria, jonka mukaan Trump käy salaista sotaa kannibaali-satanistien ilkeää salaseuraa vastaan demokraattipuolueessa ja muissa liberaaleissa instituutioissa. Nämä henkilöt olivat hyvin edustettuina kuuden tammikuuta järjestetyssä mellakassa.