Snoop Dogg häipyi pelistriimistä raivoissaan 14 minuutin jälkeen – unohti sammuttaa sen

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Snoop Dogg on yksi lukuisista kuuluisuuksista, jotka jakavat suoria pelilähetyksiään Twitch-palvelussa. Taannoinen suora lähetys paljasti, ettei edes rennosta tyylistään tunnettu Snoop ole immuuni malttien menettämiselle pelisessioiden aikana.

Snoop Dogg nähtiin sunnuntaina pelaamassa Madden NFL -peliä Twitch-lähetyksessään. Räppärin kärsivällisyys huonosti mennyttä peliä kohtaan ei kuitenkaan kestänyt kauaa. Hän lopetti jo 14 minuutin aikana vastakkaisen joukkueen tehtyä kolmannen touchdownin, ja hän rymisteli pois huoneesta kiroillen pelille.

Snoop Dogg oli pelaamisen lopetettuaan unohtanut striimauksen päälle, ja huomasi PC Gamer -lehden mukaan sammuttaa sen vasta tunteja myöhemmin. Osa katsojista jäi tosin kuuntelemaan taustalla soineita funk- ja soul-klassikoita, kuten Jamer Brownia ja Roberta Flackia. Video keräsi sittemmin Twitchissä jopa satoja tuhansia katseluja.