Megan Thee Stallion estottomissa kurvissa – esiintyy alusvaatemerkin kampanjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Megan Thee Stallion on noussut muutaman vuoden sisällä nousevaksi tähdeksi Yhdysvaltojen hiphop-kentällä. Tähti sinetöi statuksensa supertähtenä viimeistään viime vuonna Cardi B:n kanssa julkaistulla WAP-hitillä, joka onnistui herättämään kohuakin rohkealla sisällöllään.

Nyt Megan Thee Stallion nähdään yhtenä vaatemerkki Calvin Kleinin tuoreimmista mainoskasvoista. Räppäri poseeraa Black Canvas -kampanjan näyttävissä kuvissa yhtiön kevään 2021 malliston alusvaateuutuuksissa.

Tuoreessa kampanjassa Calvin Kleinin uusina ainoskasvoina toimivat myös muun muassa Hamilton-tähti Anthony Ramos, Euphoria-sarjasta tunnettu Jacob Elordi ja laulaja-lauluntekijä Rina Sawayama. Megan Thee Stallion julkaisi taannoin tuoreen Southside Forever Freestyle -musiikkivideonsa, juhlistaen samalla 26. syntymäpäiväänsä. Tähden tuorein albumi, Good News, julkaistiin viime marraskuussa.