Prinssi Philip siirrettiin toiseen sairaalaan ambulanssilla – henkilökunta erikoistunut sydänsairauksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsijan Elisabet II:n puoliso, 99-vuotias prinssi Philip, on siirretty King Edward VII -sairaalasta St Bartholomew’n sairaalaan. Hän on ollut sairaalahoidossa hovin tiedottajan mukaan tulehduksen takia.

Sata vuotta 10. kesäkuuta täyttävä Edinbughin herttua, eli prinssi Philip, on ollut sairaalassa jo muutaman viikon. Tilannetta kuvailtiin hoitojakson alussa varotoimenpiteeksi ja hänellä kerrottiin olleen tulehdus. Nyt miestä hoitaa sydänsairauksiin erikoistunut sairaala.

BBC:n mukaan prinssi Philip toimitettiin St Bartholomew’n sairaalaan ambulanssilla, ja sairaalan henkilökunta peitti näyn sateenvarjoilla. Hetkeä myöhemmin hovista tiedotettiin, että hänet on siirretty maan parhaiden kardiologien hoitoon. Tiedotteen mukaan prinssille tehdään sairaalassa erilaisia testejä.