Naamiomies yritti tunkeutua julkkiskokin kotiin – tähti järkyttyi tapauksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen televisiokokki Sandra Leen koti on ollut murtoyrityksen kohteena. Kalifornian Malibussa sijaitsevan talon ulkopuolella oli hiippaillut kasvonsa naamiolla peittänyt mies.

Murtoyritys tapahtui 11. helmikuuta keskiyön jälkeen. Kodin turvakamera paljasti naamiomiehen yrittäneen päästä sisään Sandra Leen kotiin kahdesti 20 minuutin aikana. Kodin ikkunoita tai ovia ei oltu murrettu, eikä talosta kadonnut mitään.

Sandra Lee ei ollut kotonaan tapahtumahetkellä, mutta hänen kerrotaan järkyttyneen murtoyriyksestä pahasti. Hän on People-lehden mukaan sittemmin tehostanut kotinsa turvallisuutta merkittävästi. Lee tunnetaan muun muassa Kotiruokaa Sandran tapaan -televisiosarjasta ja lukuisista ruoanlaittoon ja ruokiin liittyvistä kirjoistaan.