Beyonce kurvikkaana mallistonsa mainoskuvissa – asu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Beyonce tunnetaan menestyksekkäästä ja pitkään jatkuneesta urastaan musiikin parissa. Texasista kotoisin oleva artisti on musiikin ohella kunnostautunut myös näyttelijänä, ja lisäksi hän on monien muiden tähtien tavoin oma vaatemerkkinsä.

Beyoncen Ivy Park -merkki lyöttäytyi vuonna 2019 yhteistyöhön Adidaksen kanssa. Nyt 39-vuotias tähti on esitellyt merkkinsä tuoretta mallistoa, toimien itse sen mallina. Instagramissa julkaistuissa näyttävissä otoksissa Beyonce nähdään muun muassa ihonmyötäisessä lateksisessa vartalopuvussa ja korkeavyötäröisissä stringeissä.

Adidas x Ivy Parkin talvinen Icy Park -mallisto saapuu myyntiin 19. helmikuuta. Beyoncen viimeisimmästä varsinaisesta musiikkialbumista, Lemonade-levystä on ehtinyt vierähtää jo viisi vuotta. Viime vuonna tähti tosin julkaisi Disney+ -palvelussa visuaaliseksi albumiksi kuvaillun Black is King -elokuvan.