Katie Price rikkoi koronarajoituksia – sai taas poliisit ovelleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen glamour-malli Katie Price on rikkonut kotimaansa koronarajoituksia. Nainen on nähty julkisella paikalla ilman pätevää syytä. Poliisit vierailivat nyt hänen ovellaan ulkonaliikkumiskiellon rikkomisen vuoksi.

The Sun kertoo, että 42-vuotias Katie Price jäi kiinni omien fanien ilmiannettua hänet. Nainen oli hakenut noutoruokaa Essexissä sijaitsevasta Sheesh-ravintolasta ja mennyt sen jälkeen asiakkaidensa luokse hakemaan tuotteita, kuten kylpypommeja. Naisesta ilmoitettiin poliisille, sillä kyseessä ei ole pakollinen liikkuminen kodin ulkopuolella.

Poliisit kävivät naisen ovella. Häne poikaystävänsä Carl Woods vahvistaa asian. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun poliisit vierailevat naisen luona muistuttamassa maan koronavirusrajoitteista.