Laulajakaunotar huikeissa ennen ja jälkeen -kuvissa: ”Tammikuussa aloitin tosissani”

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Jessie James Decker on artisti ja perheenäiti kolmelle lapselle, jotka hän on saanut aviomiehensä Eric Deckerin kanssa. Nuorimman lapsen syntymän jälkeen nainen on keskittynyt jälleen hyvinvointiin ja laihduttanut kuntoilun ja terveellisen ruokavalion avulla viime vuoden aikana 11 kiloa.

Jessie James Decker aloitti tavoitteellisen kuntosaliharjoittelun viime elokuussa. Tammikuussa 32-vuotias tähti asetti itselleen vieläkin kovemmat tavoitteet ja ryhtyi treenaamaan henkilökohtaisen ohjaajan kanssa vieläkin tiukemmin. Nyt nainen on julkaissut sosiaalisessa mediassa ennen ja jälkeen -kuvasarjan, jossa tulokset puhuvat puolestaan.

Ensimmäisessä kuvassa hoikistunut Jessie James Decker oli päättänyt, että painon putoamisen jälkeen hän haluaa vielä saada muotoa vartaloonsa lihasten avulla. Tammikuussa tähti piti suunnasta, jonka hän oli ottanut, ja helmikuun lopulla nainen oli saanut vieläkin enemmän pyöreyttä pakaroihinsa ja kireyttä keskivartaloon.