Sara Sieppi hyytävässä bikinikuvassa: ”Ei muutaku mojitoo huulille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkällä julkisella urallaan monessa mukana ollut taannoinen Miss Suomi Sara Sieppi on eräs maamme seuratuimmista julkkiskaunottarista. Hän on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, jossa Sieppi tarjoilee seuraajilleen silmänruokaa ja välillä myös elämänohjeita. Tällä kertaa hän on julkaissut näyttäviä lomakuvia Levin maisemista, jossa hän on päässyt nauttimaan myös lämpimästä porealtaasta.

– Mäntyjä ja varpais lunta, ei muutaku mojitoo huulille, Sara sanaili upeiden kuviensa yhteydessä.

Kerta ei ollut ensimmäinen, kun Sieppi poseeraa biksuissa talvipakkasessa. Taannoin hänet nähtiin samoissa puuhissa Furuvikin rantasaunalla, jossa hän oli menossa pulahtamaan avantoon. Samassa yhteydessä Sara paljasti missikisojen jälkeen tulleiden lisäkilojensa tehneen hänet onnelliseksi ja suositteli muillekin elämästä nauttimista.

– Te maijat ja pekat siellä mun dm-boxissa, antakaa mun tehdä kokiskakkuja ja syödä konvehteja aamiaiseksi. Kymmenen vuotta missikisoista ja kymmenen lisäkiloa on tehnyt mut vaan onnellisemmaksi. Nautitaan elämästä hyvällä balanssilla. PS. Jos joku ei tänää viel sanonut sulle, niin näytät muuten ihan saatanan hyvältä! Ei mul muuta, Sara Sieppi kirjoitti.