Ulrika Jonsson haaveilee koronan jälkeisestä ajasta – toivoo sänkyhommia tuntemattomien kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eva Ulrika Jonsson on Ruotsista lähtöisin oleva televisiojuontaja, joka asuu nykyään Isossa-Britanniassa. Myös Britannian julkkiksista koostetun Big Brother -kauden voittajana tunnettu nainen on nyt alkanut kaipaamaan elämäänsä ennen koronavirusta ja rajoittamatonta sosiaalista elämää.

Neljän lapsen äiti Ulrika Jonsson on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan jo haaveilevansa koronaviruksen jälkeisestä elämästä. Nainen haluaa jälleen mennä vapaasti ravintoloihin ja baareihin ja tavata ihmisiä. Hän on kertonut kaipaavansa sitä mahdollisuutta, että hän voi juoda itsensä humalaan, suudella vieraita miehiä ja harrastaa seksiä tuntemattomien kanssa.

Ulrika Jonsson kertoi taannoin liittyneensä Tinderiin ja toivovansa löytävän sovelluksen avulla itselleen treffiseuraa. 53-vuotias nainen on asettanut itselleen hakuehdoksi ikähaarukan, jonka mukaan nuorin mahdollinen treffikumppani saisi olla 26-vuotias. Jonsson ei halua tapailla häntä vanhempia miehiä, minkä vuoksi nainen onkin asettanut ikähaitarin päättymään 50-vuotiaisiin miehiin.