Veli haastoi Mariah Careyn oikeuteen – syyttää kunnianloukkauksesta muistelmakirjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mariah Careyn veli Morgan on nostanut kanteen tähteä vastaan. Oikeustoimien taustalla on laulajan vuonna 2020 ilmestynyt muistelmakirja The Meaning of Mariah Carey. Morganin mukaan Mariah syyllistyi siinä kunnianloukkaukseen.

Kanteen mukaan Mariah Carey kuviali Morgania kirjassa väkivaltaiseksi ja manipuloivaksi. Muistelmateoksessa Morganin kuvaillaan muun muassa tapelleen fyysisesti sisarusten isän kanssa mittavaan poliisioperaatioon johtaneessa tapauksessa ja hyökänneen väkivalloin äitiään vastaan. Morgan on kiistänyt kirjan syytökset.

Kanteessa Morgan syyttää Mariah Careyta kunnianloukkauksesta ja maineensa pilaamisesta. Kuntoiluvalmentajana työskentelevä veli vaatii TMZ-sivuston mukaan tähdeltä oikeudessa korvauksia henkisten kärsimysten aiheuttamisesta. Korvausvaatimusten tarkka summa ei ole toistaiseksi tiedossa.