Halle Berry ohjaa treenejä ilmaiseksi – yhteistyössä fitness-sovelluksen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Nainen on perustanut myös oman Respin-nimisen kanavan, jolla tähti jakaa tietoa ravinnosta, liikunnasta ja henkisestä sekä fyysisestä hyvinvoinnista.

Nyt Halle Berry on alkanut tekemään yhteistyötä Fit On -sovelluksen kanssa. Tähti on kuvannut sovellukseen useampia erilaisia treenejä yhdessä kuntoilupartnerinsa Peter Lee Thomasin kanssa. Treenien avulla ihmiset pystyvät kuntoilemaan omissa olohuoneissaan samalla tavalla kuin itse Halle Berry.

54-vuotias tähti on todella tarkka fyysisestä kunnostaan ja tekeekin vartalonsa eteen paljon töitä pitääkseen sen vahvana. Sovelluksen tarjoamat ilmaiset treenit sisältävät voimaharjoittelua käsipainojen avulla, sykettä nostavia aerobisia treenejä ja taistelulajeista tuttuja liikeratoja hyödyntäviä liikesarjoja.