Jackassin Steve-O kerää satoja litroja virtsaa – syynä maailmanennätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Steve-O tunnetaan tempauksista, joista monet ovat jopa Jackass-kollektiivin asteikolla rajuja ja törkyisiä. Nyt stunttitähti on herättänyt hämmennystä tekemällään virtsa-aiheisella paljastuksella.

Steve-O paljasti tuoreella Youtube-videolla keränneensä etupihalleen 115 gallonan, eli noin 435 litran edestä pullotettua virtsaa. Tähden mukaan hän on kerännyt nestettä tulevaa maailmanennätys-stunttiaan varten. Hän ei tosin paljastanut vielä sen tarkkaa luonnetta.

Steve-O kertoo videolla hänen vieressään istuvan kihlattunsa, Luxin suhtautuvan täysin myötämielisesti virtsatempaukseen. Tähden mukaan Lux on jopa avustanut häntä keräämällä omaa virtsaansa sitä varten. Jackass-ryhmä työstää parhaillaan neljättä kokopitkää elokuvaansa, jonka on määrä saada ensi-iltansa myöhemmin tänä vuonna.