Katsojat hämmästelivät – nukahtiko Al Pacino Golden Globe -lähetyksessä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronatilanteesta johtuen elokuva- ja televisioalan Golden Globe -gaala järjestettiin tänä vuonna poikkeuksellisella tavalla. Koska suuren gaalatilaisuuden järjestäminen ei tullut kysymykseen, antoivat palkintojen saajat kiitospuheensa etäyhteyksien välityksellä.

Uusien järjestelyjen myötä osa tähdistä ei edes yrittänyt esittää olevansa järin kiinnostuneita gaalasta, ja moni oli esimerkiksi pukeutunut tilaisuutta varten arkisiin vaatteisiin. Yksi tapahtuman koomisista tilanteista nähtiin parhaan television draamasarjan miespääosan ehdokkaiden esittelyssä. Hunters-sarjasta ehdolla ollut Al Pacino näytti nimittäin torkahtaneen kameran edessä ja säpsähtävän hereille jokseenkin tokkuraisena.

Parhaan miespääosan palkinto meni lopulta The Crown -sarjan Josh O’Connorille. Palkinnon sivu suun meneminen tuskin vaivasi Pacinoa järin paljon. 80-vuotiaalla Kummisetä ja Scarface -elokuvista tutulla tähdellä on nimittäin ennestään jo lukuisia Golden Globe -palkintoja.