Katy Perry esitteli kasvomaskin monikäyttöisyyttä – keräsi sillä koirankakan maasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin esikoistyttärensä synnyttänyt poptähti Katy Perry on ohjeiden mukaisesti käyttänyt julkisilla paikoilla kasvomaskeja. Tuoreella viraalivideolla hän esittelee, kuinka monikäyttöinen kertakäyttöinen kasvomaski voikaan olla.

Youtuben muoti- ja kauneussisällöstä vastaava Derek Blasberg jakoi Instagram-tilillään Katy Perryn kanssa otetun yhteisselfien. Hän myös jakoi videon, jossa Katy käyttää kertakäyttömaskia poimiakseen koirankakan nurmikolta ja heittääkseen sen pois. Poptähti vitsaili omavaraisuuden ja neuvokkuuden olevan vuoden 2020 motto.

Kasvomaskia Katy Perryn esittelemällä tavalla käyttäessä kannattaa tosin olla tarkkana. Käytettyä kasvomaskia käsitellessä tulisi vältellä koskemasta sen ulkopintaan, jotta mahdolliset virukset ja muut pöpöt eivät leviäisi käsiin. Kädet on maskia käsitellessä myös syytä pestä tai vähintään desinfioida.