Kuuma realitykaunotar lavasti syntymäpäiväjuhlat kotiinsa – sai poliisit heti ovelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitykaunotar Megan Barton Hanson tuli monille tutuksi Love Island -ohjelman tähtenä. Sarjan kuvaamisen jälkeen naisesta tuli sosiaalisessa mediassa hyvin tunnettu rohkeiden kuviensa ja näyttävän ulkonäkönsä ansiosta. Tähti hemmotteleekin seuraajiaan usein seksikkäillä kuvilla, joita varten hän järjestää itse kuvauksia.

Nyt 27-vuotias Megan Barton Hanson päätti järjestää kotiinsa kuvaukset syntymäpäivänsä kunniaksi. Nainen oli pukeutunut juhlamekkoon ja hänen luonaan oli noin kuusi ihmistä, joista suurin osa kuului joko kuvaustiimiin tai oli paikalla laittamassa naisen meikkiä ja hiuksia kuntoon.

Poliisit olivat saaneet heti vihjeen, jonka mukaan tähti on järjestänyt kotiinsa syntymäpäiväjuhlat. Poliisit olivat saapuneet naisen ovelle tarkistamaan onko Barton Hanson rikkonut korona-ajan rajoituksia. Daily Mail -sivuston mukaan nainen oli kuitenkin vakuuttanut, että kyseessä oli todella ollut vain kuvaukset eikä oikeat syntymäpäiväjuhlat.