Romanttiset rantabileet – Olivia Munnin vilautus vain tuulenvireen päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Peliaiheisen Attack of the Show! -sarjan juontajana julkisuuteen noussut Olivia Munn tunnetaan nykyään Hollywood-näyttelijänä. 40-vuotias tähti vietti taannoin joulun välipäiviä aurinkoisissa merkeissä tropiikin lämmössä ja on myös sen jälkeen viihtynyt hyvin melko vähäpukeisena auringon lämmöstä nauttien.

Taannoin sosiaalisen median tarinoissaan yläosattomissa näyttäytynyt Olivia Munn nähdään nyt somekuvassaan romanttisissa tunnelmissa toivottamassa hyvää syntymäpäivää ystävälleen. Huomion vie onnittelujen sijaan Olivian asuvalinta, sillä hänellä on ylävartalonsa peittona ainoataan ohut avonainen paita. Yksikin tuulenvire olisi voinut paljastaa paidan sisällön kuvaan.

Olivia Munn on tullut tunnetuksi muun muassa elokuvista X-Men: Apocalypse, Firman pikkujoulut ja The Predator sekä Newsroom-televisiosarjasta. Hänen viimeisin roolinsa oli Netflixin romanttisessa komediassa Love Wedding Repeat, joka sai ensi-iltansa aikaisemmin tänä vuonna.