Realitytähti julkaisi videon vauvakutsuistaan – vauva ensikerran sylissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositusta Vanderpump Rules -realitysarjasta tunnetuksi tulleet kaunottaret Scheana Shay, Brittany Cartwright, Lala Kent ja Stassi Schroeder alkoivat kaikki odottamaan esikoisiaan viime vuonna. Naisista Schroeder synnytti tyttärensä ensimmäisenä ja sai hänet alle kaksi kuukautta sitten.

Nyt sarjan tumma kaunotar Scheana Shay esitteli omalla YouTube-kanavallaan hänen vauvakutsunsa. Tähti oli mukana järjestämässä omia kutsujaan, joten ne eivät olleet hänelle lainkaan yllätys kuten Suomessa on tapana. Vieraista jokainen oli käynyt ennen kutsuja koronatestissä varmistuakseen siitä, että jokaisen on turvallista osallistua juhlaan.

Vauvakutsut olivat pullollaan vaaleanpunaisia herkkuja ja koristeita. Scheana Shay oli tietoinen juhlien ajankohdasta, mutta upeat tarjoilut, koristeet ja lahjat tulivat naiselle täytenä yllätyksenä ja saivat hänet herkistymään heti kun hän pääsi juhliin paikalle. Tuleva äiti oppi myös pitämään sylissään pientä vauvaa, joka oli yksi juhlien harvoista miesvieraista.