35-vuotias nainen koki ikärasismia TikTokissa – hulvaton vastaus ilkeään kommenttiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuorten suosima TikTok-sovellus on alkanut kasvattamaan suosiotaan myös aikuisten parissa. Sovelluksessa onkin jo paljon perheisiin ja lapsiarkeen liittyvää sisältöä, joissa päätähtinä toimivat suloiset vauvat tai vanhemmat, jotka kertovat vaiherikkaasta arjestaan.

TikTok on saanut viime aikoina kritiikkiä siitä, että alustana se suosii hyvännäköisiä nuoria ihmisiä. TikTokissa esiintyy myös paljon kiusaamista kommenttikentässä. Nyt eräs 35-vuotias uusi sovelluksen käyttäjä sai tuntea nahoissaan nuorten piikittelyä kun hänen ulkonäköään arvosteltiin.

Nainen oli julkaissut TikTokissa ensimmäisen videonsa, johon hän oli saanut erikoisen kommentin. ”Katsotaanpa miltä näytät 90-luvulla”, eräs kommentoi. Nainen vastasi videollaan olevansa 35-vuotias, joten hän olisi 90-luvun alussa ollut viisivuotias.

– Olen 35-vuotias. Ymmärrän, että moni on löytänyt taikavoiteita, joiden avulla moni näyttää nykyään paljon nuoremmalta kuin aiemmin. Minä en ole yksi heistä. Minä poltan tupakkaa ja käyn solariumissa, joten tältä 35-vuotias näyttää, nainen vastasi.