Amelia Gray toipui syömishäiriöstä: ”Rakastan itseäni nyt enemmän kuin koskaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa aloitteleva Amelia Gray on tullut monille tutuksi näyttelijäpariskunnan Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tyttärenä. Viime aikoina 19-vuotias kaunotar on kuitenkin ollut enemmän uutisotsikoissa alettuaan seurustelemaan Kardashianit-sarjasta tuttua 37-vuotiasta Scott Disickiä.

Nyt kaunotar julkaisi naistenpäivän kunniaksi videon, jossa hän kertoo itsestään. Ensimmäisten asioiden joukossa Amelia Gray kertoo, että hän sairastui nuorena teini-ikäisenä syömishäiriöön. Nyt hän on kuitenkin toipunut siitä ja kertoo rakastavansa itseään enemmän kuin koskaan aiemmin.

Tähden mielestä naisten tärkeimpiin ominaisuuksiin tulisi kuulua kyky rakastaa ja arvostaa itseään ja olla itsevarma omassa kehossaan. Amelia Gray kertoi videollaan, että muoti ja itsensä ilmaiseminen vaatteiden ja asusteiden kautta tekee hänet päivittäin hyvin onnelliseksi. Tähti rohkaisee kaikkia naisia kannustamaan toisiaan ja jakamaan positiivisuutta ympärilleen.