Bahaman suurin yksityinen saari huutokaupataan – lähtöhinta 16 miljoonaa euroa

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ikiomasta paratiisisaaresta haaveilevilla on nyt tilaisuus toteuttaa unelmansa, ainakin jos ylimääräistä rahaa sattuu löytymään usean miljoonan euron edestä. Bahamalla on nimittäin myynnissä noin kolmen neliökilometrin kokoinen saari.

Myynnissä oleva St. Andrew’s tunnetaan parhemmin Little Ragged -saarena. Kyseessä on Bahamasaarten suurin yksityinen saari. Kohteeseen on mahdollista matkustaa isokokoisellakin jahdilla, saarella on runsaasti guyakkipuita sekä juomakepoista vettä, ja lähin lentokenttäkin on vain muutamien minuuttien venematkan päässä.

Saari on tällä hetkellä autio, mutta myynti-ilmoituksen mukaan sinne on mahdollista rakentaa esimerkiksi yksityisen kodin tai jopa golfkentän. 26. maaliskuuta Concierge Auctionsissa alkavan huutokaupan lähtöhinta on 19,5 miljoonaa dollaria, eli noin 16 miljoonaa euroa. Kohteen huutajlta vaaditaan 100 000 dollarin vakuusmaksu.