Kourtney Kardashian sängyllä – rintavako suorastaan vaatii katseita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Poosh-hyvinvointisivuston luoja Kourtney Kardashian päätti taannoin esitellä sosiaalisessa mediassa 113 miljoonalle seuraajalleen uusia alusvaatteitaan. Kardashian osallistui Dolce & Gabbana -merkin virtuaaliseen muotinäytökseen, josta hän oli valinnut ylleen näyttävän mustan alusasusetin.

Tällä kerralla Kourtney Kardashian poseeraa sängyllään rohkeassa asussa, joka ei juuri edellä mainituista alusvaatteista poikkea. Tähden yllä nähdään hyvin lyhyet shortsit, jotka paljastavat naisen reidet ja sääret. Yläosana toimivat mustat pitsillä koristellut rintaliivit ja koristeelliset hihat. Tyylin kruunaa vielä hyvin korkeakorkoiset sandaalit ja hurjan pitkät hiustenpidennykset.

41-vuotias Kourtney Kardashian on parin kuukauden ajan tapaillut Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tullutta 45-vuotiasta rumpalia Travis Barkeria. Pariskunta teki noin viikko sitten suhteestaan Instagramissa virallista julkaisemalla kuvan, jossa he pitivät toisiaan käsistään kiinni.