Adele säästi miljoonia – ei joudu maksamaan exälleen elatusapua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Adele ilmoitti noin kaksi vuotta sitten eronneensa aviomiehestään Simon Koneckista. Ex-pariskunta teki lopulta eroa kaksi kokonaista vuotta, koska he eivät olleet päästä sopuun eron ehdoista. Nyt ero on kuitenkin viimein selvä.

Adele ja Simon Konecki ovat eron yhteydessä sopineet kahdeksanvuotiaan Angelo-poikansa yhteishuoltajuudesta. Samalla 32-vuotias Adele sai tahtonsa läpi eikä joudu maksamaan 46-vuotiaalle ex-miehelleen puolison elatusapua vaikka hänen varallisuutensa onkin miehen omaisuuteen nähden suurempi.

Avioeron selvittelyyn tarvittiin ulkopuolisten ammattilaisten apua, koska ex-avioparin välille ei ollut tulla sopua. Adelen 190 miljoonan dollarin omaisuuden jakaminen osoittautui suurimmaksi haasteeksi, mutta Daily Mail -sivuston mukaan avioero on viimein virallinen.