Tyttöbändi Little Mixin rivit rakoilevat entisestään – Leigh-Anne Pinnock aloitti soolouran

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Little Mix -yhtyeessä lauloivat vielä viime vuonna Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Syksyn aikana yhtye esiintyi kuitenkin usein kolmihenkisenä kun Jesy Nelson oli terveyssyihin vedoten poissa isoista esiintymisistä ja uuden albumin promootiokeikoista. Lopulta nainen päätti jättäytyä bändistä kokonaan pois.

Little Mix on kertonut tuoreissa haastatteluissaan olevansa nyt kolmihenkisenä entistäkin vahvempi tyttöbändi, jota Jesy Nelsonin lähtö vain lähensi. Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että Leigh-Anne Pinnock on tehnyt jo omia suunnitelmia uransa seuraavista askelista, joihin eivät kuulu yhtyeen muut jäsenet.

Leigh-Anne Pinnock on Daily Mail -sivuston mukaan tehnyt oman sopimuksen sooloartistina viihdealalla toimivan Satellite 414 -yrityksen kanssa. Sopimus kattaa naisen esiintymiset sooloartistina musiikin, elokuvien ja television parissa.